• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از کتابت قرآن دانشگاهیان علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۵ |
بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از کتابت قرآن دانشگاهیان علوم پزشکی ایران
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از کتابت قرآن دانشگاهیان علوم پزشکی ایران دربخش قرآن و سلامت نمایشگاه بین المللی قرآن بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از غرفه دانشگاهیان علوم پزشکی کشور، ضمن تقدیر از کتابت قرآن با بیان اینکه در نمایشگاه قرآن امسال شاهد چند تحول هستیم، اظهار داشت: نکته اول، فضای بصری و جذابیت‌های ظاهری است.
او بیان کرد: به طور طبیعی انتظاری که مردم از نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها دارند ، این است که نمایشگاه‌ها از جذابیت‌های بصری مناسب برخوردار باشند  که خوشبختانه نمایشگاه امسال از این نظر شرایط بهتری دارد.
 وی در ادامه افزود  : بهره گیری از هنر برای ترویج معارف قرآنی و هنجارسازی رفتار قرآنی به عنوان یک رویکرد اصلی، همواره مورد توجه وزارت ارشاد بوده است.
شایان ذکر است : اداره قرآن معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه ایران با هماهنگی‌های انجام شده با مرکز قرآن وزارت بهداشت، یک جلد از سه جلد مصحف شریف دانشگاه را که در سال ۱۳۹۶ توسط اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه کتابت شده بود جهت رونمایی در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن ارائه نمود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 393 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر