• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

تقدیر و تشکر رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از فعالیتهای انجام شده در زمینه پیشگیری از ایدز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۵ |
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از فعالیتهای انجام شده در زمینه پیشگیری از ایدز تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر محمدمهدی گویا؛ رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت متبوع، طی نامه ای، از فعالیت های انجام شده حوزه ی معاونت بهداشتی دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهریار، در زمینه پیشگیری از ایدز تقدیر و تشکر کرد.

شایان ذکر است برنامه مشترک سازمان ملل در زمینه ایدز مدیران منطقه ای که با حضور رانگایان گرومورتی؛ مدیر ارزشیابی دفتر منطقه ای برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز و درودی؛ مدیر کشوری برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز انجام شد؛ که پیرو بازدید و بررسی های انجام شده دکتر درودی؛ مدیر کشوری برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز نتیجه این پایش را بسیار مثبت ارزیابی و تصریح کرد:
تیم پایش کننده تحت تأثیر عملکرد مطلوب دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه اجرای برنامه های آموزشی و پیشگیری، مراقبت و درمان و بیماریابی HIV/ ایدز قرار گرفتند و از زحمات حوزه ی معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهریار، سرپرست و کارکنان مرکز مشاوره بیماری های رفتاری و باشگاه مثبت قدردانی کردند.
به همین منظور،  دکتر گویا ؛رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت متبوع با ارسال نامه ای از تلاشها و فعالیتهای انجام شده ، تقدیر و تشکر کرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 514 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر