• اخبار دسته بندی شده

برگزاری سومین دوره ی رویداد ملی اینوتک سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۳ |
برگزاری سومین دوره ی رویداد ملی اینوتک سلامت

روابط عمومی دانشگاه ؛ به  اطلاع می رساند سومین دوره ی رویداد ملی اینوتک سلامت مورخ 14 لغایت 16 تیر ماه 1397 در بوستان گفتگو برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است این رویداد کارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت، توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن علمی جنین‌شناسی و بیولوژی تولید مثل با هدف کمک به توسعه و بلوغ زیست بوم کارآفرینی برگزار می شود.
از علاقمندان جهت شرکت در این برنامه دعوت بعمل می آید.
تلفن تماس: 86704869
مهلت ثبت نام : 31 خردادماه
آدرس لینک :
شایان ذکر است اینوتک یک رویداد ملی کارآفرینی و فناوری، و زمان و مکانی برای گردِهم‌آیی حامیانِ نوآوری‌ها، و افراد نوآور، در حوزه تکنولوژی و فناوری است و اینوتک سلامت رویدادِ اختصاصی حوزه فناوری، تکنولوژی، کارآفرینی در حوزه سلامت می باشد.
هدف از برگزاری سومین دوره رویداد ملی اینوتک، در حوزه سلامت، فراهم آوردن فضایی برای ارتباط بین نوآوری‌های نیازمند تجاری‌سازی در حوزه سلامت، و حامیان این نوآوری‌ها است.
دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان قطب فناوری اطلاعات سلامت، قصد دارد تا حیطه فناوری اطلاعات سلامت رو در این رویداد مطرح نماید.
مخاطبین این رویداد شامل:
- صاحبان ایده‌های برتر
- صاحبان محصولات نوآورانه
- صاحبان ثروت، در جست و جوی ایده و محصول برتر
- سیاست‌گذاران حوزه‌ی سلامت
- مدیران موفق شرکت‌های دانش‌بنیان
- مدیران مراکز رشد سلامت و پارک‌های علم و فناوری حوزه سلامت
- شرکت‌های تولید بازار
- دانش‌جویان کارآفرین
- افراد مجرّب در حوزه تولید و اجرای ایده‌ در حوزه سلامت
* محورهای اصلی رویداد:
۱. تجهیزات پزشکی و توان‌بخشی