• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آغاز به کار بخش سلول درمانی مرکز پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۱ |
آغاز به کار بخش سلول درمانی مرکز پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران بخش سلول درمانی مرکز پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، فردا سه شنبه مورخ 22 خردادماه آغاز به کار می نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :  دکتر جغتایی ؛ رییس دانشکده فناوری های نوین در خصوص آغاز به کار مرکز سلول درمانی عنوان داشت:پیرو افتتاح و فعالیت مرکز پزشکی بازساختی ، بخش سلول درمانی در آن مرکز، مورخ 22 خردادماه آغاز به کار می نماید.
عضو هیئت علمی دانشگاه بیان کرد: مرکز پزشکی بازساختی شامل دو بخش مهندسی بافت و حوزه سلول درمانی است .
بخش مهندسی بافت درمرحله نهایی تجاری سازی است و فرآورده های استخوانی و پوستی  در این بخش تولید می شود .
وی افزود:در بخش  دوم ( حوزه سلول درمانی) فعالیت های زیادی انجام شده است که شامل پروژه های کارآزمایی بالینی  مربوط به بیماری بی اختیاری ادراری با همکاری مرکز تحقیقات گوارش دانشگاه ( دکتر محجوبی) و بیماران سکته مغزی با همکاری گروه نورولوژی  ( دکتر مهرپور) است.همچنین پروزه درمان فلج مغزی با همکاری بیمارستان مفید در حال انجام است.
دکتر جغتایی تصریح کرد: فاز اول پروژه ترمیم غضروف با همکاری گروه طب فیزیکی دانشگاه شروع شده است و فاز دوم آن همزمان با آغاز به کار بخش سلول درمانی و افتتاح اتاق عمل در مرکز شهید مطهری تحت نظر دکترده مرده ای شروع می شود.
وی خاطر نشان کرد:هدف از توسعه بخش سلول درمانی ، گسترش امکان کارآزمایی سلول درمانی برای درمان انواع بیماری ها است.
شایان ذکر است این برنامه با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، معاونین ، مدیران گروه و اعضای هیئت علمی سه شنبه  22 خردادماه ساعت 8:30 صبح در مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری برگزار می گردد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 890 بار   |   دفعات چاپ: 100 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر