• پایگاه فرهنگسازی سلامت

گفتگو با دکتر کبیر؛مدیر آموزش مداوم دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۲ |
گفتگو با دکتر کبیر؛مدیر آموزش مداوم دانشگاه
دکتر کبیر  ، گزارشی از اقدامات و برنامه های دفترآموزش مداوم دانشگاه  در سال جاری ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ مصاحبه ¬ای با مدیر آموزش مداوم دانشگاه  به همت روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه انجام گرفته است که متن آن به شرح ذیل است:دکتر علی کبیر مدیر آموزش مداوم دانشگاه در مورد اهم برنامه های جاری این مدیریت بیان داشت:
بر اساس برنامه عملیاتی تدوین شده سال ۹۷، این مدیریت برنامه ریزی کامل و منظمی در خصوص همکاری با گروه های مختلف آموزشی دانشگاه، جهت طراحی و برگزاری برنامه های بازآموزی مدون، سمینار، کنگره، کارگاه، کنفرانس، سمپوزیوم و دوره های آموزشی کوتاه مدت حرفه ای انجام داده است.
وی افزود: بیش بینی می شود تعداد این برنامه ها به حدود ۳۰۰ برنامه تا پایان سال برسد. هم چنین همکاری این مدیریت با مدیریت های مشابه سایر دانشگاه ها جهت اجرای برنامه های مشترک از دیگر اقدامات این مدیریت است.
مدیر آموزش مداوم دانشگاه  گفت: کارشناسی برنامه ها، امور سامانه ای جهت آمادگی در کمیته تخصیص امتیاز، صدور مجوز، اطلاع رسانی، پیامک، تایید گواهی شرکت کنندگان و سخنرانان، گردآوری مستندات لازم جهت آرشیو و ارسال به وزارت متبوع، صدور گواهی نهایی، گواهی کمیته ماده ۶، تایید دبیر علمی برنامه ها، تحت شمول قرار دادن مشمولان آموزش مداوم و برگزاری کمیته های تخصیص امتیاز از سایر اقدامات این مدیریت می باشد.
دکتر کبیر  در مورد برنامه های پیش رو مدیریت آموزش مداوم دانشگاه تا پایان سال ۹۷ اظهار کرد:
با توجه به درخواست از تمامی گروه های آموزشی دانشگاه و همکاری تعداد اندکی از آنها مبنی بر برگزاری برنامه های آموزش مداوم در قالب دانشگاه نسل سوم؛ این مدیریت، برنامه ریزی کرده است تا تمامی این
برنامه های ارسالی را راهبری، طراحی و اجرا نماید. همچنین برنامه ای جهت تبیین اهداف آموزشی در راستای دانشگاه نسل سوم برای اساتید و کارمندان برگزار خواهد کرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 711 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر