• اخبار دسته بندی شده

برگزاری اولین همایش آموزش مقررات بهداشتی در رستورانها و چلوکبابی ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |
برگزاری اولین همایش آموزش مقررات بهداشتی در رستورانها و چلوکبابی ها
 اولین همایش آموزش مقررات بهداشتی در صنف رستورانها و چلوکبابی ها  به همت کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان مورخ 22 خرداد در باغ تالار شانی نسیم شهر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در راستای ارتقاء وضعیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در واحدهای پخت و توزیع غذا از جمله رستورانها و چلوکبابی ها ، همایشی با همکاری اتحادیه صنف پزندگان و شبکه بهداشت برای متصدیان این صنوف برگزار شد.
در این همایش کارشناسان بهداشت محیط به تبیین اهمیت مقررات بهداشتی برای متصدیان و لزوم رعایت مقررات بهداشتی در زمینه بهداشت فردی ،بهداشت ساختمان و ابزار کار و بهداشت مواد غذایی به صورت مفصل آموزشهای لازم را ارائه دادند.
در این همایش مهندس فرهادی مدیر آموزشگاه اصناف بوستان سلامت : آموزشهای  را در خصوص نحوه گندزدایی ابزار کار و ضد عفونی سبزیجات لازم به شاغلین این حرفه ارائه دادند.
در ادامه کارشناسان اداره دامپزشکی در خصوص تب کریمه کنگو و نحوه انتقال و بهداشت گوشت و عدم استفاده از گوشت چرخ کرده فاقد مجوز فریز شده توضیحات موجر و مفصلی را بیان نمودند.
شایان ذکر است: در حاشیه این همایش  بسته های آموزشی مرتبط با مسائل بهداشتی در بین شرکت کنندگان توزیع شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 55 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر