• اخبار دسته بندی شده

برگزاری جلسه هماهنگی طرح سنجش نوآموزان دبستانی شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |
برگزاری جلسه هماهنگی طرح سنجش نوآموزان دبستانی شهرستان قدس
جلسه هماهنگی طرح سنجش نو آموزان دبستانی مورخ 21 خرداد در شهرستان قدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ با توجه به نزدیک بودن طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان از تیر ماه سال جاری و به منظور بررسی روند انجام طرح سنجش نو آموزان دبستانی ، با حضور مدیر و مسئولین آموزش و پرورش شهرستان قدس ، سرپرستان پایگاه های سنجش ، نماینده اداره بهزیستی و کارشناس واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان قدس برگزار گردید .
ابتدا مدیر آموزش و پرورش شهرستان قدس گفت؛ در خصوص راهکارهای انجام بهینه طرح مذکور برنامه ها و اقدامات مفیدی را انجام داده است .

در ادامه سرکار خانم معدنی سرپرست واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس بیان کرد؛ روند انجام معاینات دانش آموزان  را موثر و مفید دانست .

شایان ذکر است جلسه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از عملکرد پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و بهزیستی پایان یافت .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر