• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری دومین جلسه کارکروه سلامت و امنیت غذایی سال 97 در شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |
برگزاری دومین جلسه کارکروه سلامت و امنیت غذایی سال 97 در شهرستان قدس
    دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی سال 97 شهرستان قدس مورخ 22 خردادماه در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان و به ریاست فرماندار شهرستان برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه    ؛در ابتدای این جلسه فرماندار شهرستان ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه شوال، توضیحاتی در خصوص مباحث مورد نظر و اهمیت بالای پیگیری اقدامات مرتبط با برگزاری مجمع سلامت شهرستان بیان کرد.
     در ادامه دکتر میر شریفی مدیر شبکه بهداشت ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان به پیگیری مصوبات جلسه قبل پرداخت.
 سپس موضوعات ساماندهی مراکز عرضه دام به منظور پیشگیری از تب کریمه کنگو ، اقدامات پیشگیرانه جهت بروز مسمومیت با قارچهای سمی و راه اندازی و فعال سازی کانونهای سلامت محله و مجمع سلامت شهرستان مطرح   و در خصوص هر یک از موضوعات تصمیمات لازم اخذ شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 231 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر