• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

بررسی میدانی معاون بهداشتی دانشگاه به منظور ارتقای کیفی خدمات آزمایشگاه قطب کشوریHIV و راه اندازی آزمایشگاه سل و کلینیک ژنتیک دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۳ |

بررسی میدانی توسط معاون بهداشتی دانشگاه به منظور ارتقای کیفی خدمات آزمایشگاه قطب کشوریHIV  انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر فربد عبادی فرد آذر، با هدف ارتقای سطح کیفی خدمات آزمایشگاه قطب کشوری اچ آی وی و نیز راه اندازی آزمایشگاه سل و کلینیک ژنتیک معاونت بهداشتی دانشگاه، در آخرین روز خرداد 1397 از این آزمایشگاه و پروژه در حال بازسازی مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر (عج)  بازدید کرد.
دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد: با توجه به اهمیت ارائه خدمات مطلوب به مردم شریف و نیز لزوم بهبود فضاهای فیزیکی ارائه ی خدمت، این بازدید انجام شده و قرار است با تغییر فضای فیزیکی آزمایشگاه قطب کشوری اچ آی وی، برنامه های مداخله ای مؤثری برای ارتقای سطح کیفی خدمات پیشگیری انجام شود.
 در ادامه، از پروژه ی در حال بازسازی مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر (عج) نیز بازدید به عمل آمد.
معاون بهداشتی دانشگاه، رهنمودهای لازم را در خصوص ادامه فعالیت پروژه بازسازی ولی عصر و استفاده از فضای پیش بینی شده در طبقات سه و چهار پروژه مذکور، برای جابجایی آزمایشگاه قطب کشوری HIV، راه اندازی آزمایشگاه سل و کلینیک ژنتیک معاونت بهداشتی دانشگاه ابلاغ کرد و بر تسریع  روند کار توسط پیمانکار تأکید نمود.
گفتنی است بازدیدهای فوق، با همراهی مهندس عرب؛ مدیر روابط عمومی، دکتر گل محمدی؛ مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریها، دکتر دنیوی؛ سرپرست امور آزمایشگاه های معاونت بهداشتی و دکتر هاله احمدنیا؛ رئیس مرکز بهداشت غرب تهران انجام شد و از آزمایشگاه مرکز شهید هاشمی نژاد و مرکز خدمات جامع سلامت تقی نیا نیز بازدید به عمل آمد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 339 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر