• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری اولین جلسه شورایعالی مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب اسلامی و مکمل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۴ |
برگزاری اولین جلسه شورایعالی مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب اسلامی و مکمل

اولین جلسه شورایعالی مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب اسلامی و مکمل  با حضور دکتر ناصری پور مورخ 3 تیرماه  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ اولین جلسه شورایعالی مؤسسه روز یکشنبه سوم تیرماه سال جاری با ریاست دکتر ناصری پور؛ رئیس دانشگاه و  با حضورحاج آقا عیسوی ؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر ملکوتی؛ معاون تحقیقات و فناوری ، دکتر نوحی؛ رئیس مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجائی، دکتر بهرامی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر قبادی؛ معاون پژوهشی دانشکده طب ایرانی، دکتر محمدی؛ معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی و دکتر مظاهری نژاد رئیس دانشکده طب ایرانی و رئیس موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل در محل بنای تاریخی عمارت پیرنیا برگزار گردید.
دکتر مظاهری‌نژاد در این جلسه ، چشم‌انداز و هدف اصلی فعالیت‌های مؤسسه و دانشکده را تبدیل شدن به قطب اصلی تولید دانش فنی، توسعه و تجاری‌سازی فرآورده‌های سلامت محور بیان کرد.
وی با بیان تاریخچه‌ای از مؤسسه، به شکل‌گیری و فعالیت‌های علمی پژوهشی آن از سال 1383 تاکنون پرداخته و در رابطه با حفظ و مرمت این بنای تاریخی که در آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، نظرات مدیران کل میراث فرهنگی را بیان نمود. وی تبدیل شدن به قطب اصلی تولید دانش فنی، توسعه و تجاری‌سازی فرآورده‌های سلامت محور در راستای تحقق به سوی دانشگاه نسل سوم را به عنوان چشم انداز و هدف اصلی این موسسه معرفی کرد.
در ادامه دکتر ناصری پور، با تأکید بر راه‌اندازی گردشگری سلامت با بهره‌مندی از فضای مناسب مؤسسه، به تبیین کارایی و خلق ثروت از هدف اصلی موسسه بویژه تولید فرآورده های طبیعی و سلامت محور برای بیماری‌های شایع از جمله دیابت پرداخت.
تفکیک وظایف آموزشی و پژوهشی مؤسسه و دانشکده طب ایرانی، عقد تفاهم نامه با معاونت پژوهشی دانشگاه در راستای تأمین بودجه موردنیاز برای تسویه طرح‌های پژوهشی مصوب موسسه تاکنون، تامین نیروی علمی و پشتیبانی موسسه، بازسازی و مرمت بنا با هماهنگی کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، تامین فضای مناسب برای کتابخانه موسسه، تهیه دارونامه فرآورده های طبیعی و همکاری با اساتید کشورهای دیگر بخصوص کشورهای فارسی زبان در توسعه طب سنتی ایران از مهم‌ترین مواردی بود که توسط ایشان مورد بحث قرار گرفت.
تغییر نام موسسه، تصویب آرم موسسه، گسترش فضای موسسه از طریق خرید و تملک بخش هایی که قبلا جزئی از عمارت بوده است و امکان سنجی برای واردات مواد اولیه فرآورده های طبیعی از سایر کشورها و بسته بندی در داخل کشور از دیگر مواردی بود که اعضای شورا به بحث و گفتگو پرداختند.
گفتنی است پیش از شروع جلسه اعضای شورا از بخش های مختلف عمارت بازدید کردند.

عکس و خبر : کیخانی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 550 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر