برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان قدس با حضور سرپرست آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۹ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی: اولین مجمع سلامت شهرستان قدس؛ با حضور دکتر گلمکانی؛ سرپرست آموزش و ارتقای سلامت وزارت متبوع – دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشتی دانشگاه – ناصربخت؛ فرماندار شهرستان ملارد - دکتر میرشریفی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی، با هدف بررسی مشکلات بخش سلامت این شهرستان و ارائه راهکارها برگزار شد.

دکتر گل مکانی؛ سرپرست آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت و درمان، در مورد تکالیف قانونی در راستای تأمین سلامت برای همه بخش ها اشاره کرده و بیان داشت: اگر تمام توان و امکانات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به کار گرفته شود تنها 20%  از نیازهای سلامت مردم تحقق می یابد و مابقی آن قطعاً با همکاری سایر ارگانها و نهادها و مردم جامعه به دست خواهد آمد. ایشان به سه مفهوم مهم: سلامت، مشارکت، مسئولیت پذیری اشاره نموده و نگاه سازمان بهداشت جهانی به سلامت، مسئولیت خانواده و اجتماع، مهارت هایی که باید همه آگاه باشند، مسئولیت سازمانها و نهادها، جلب مشارکت همه دستگاه ها و چندین موضوع دیگر سخنانی بیان کرد.

دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشتی دانشگاه، نیز لزوم همکاری همه ی ارگان ها را در پیشبرد اهداف این مجمع متذکر شد و بیان داشت: برگزاری این جلسات و مجمع ها در راستای ارتقا سطح سلامت جامعه فقط با مطرح نمودن مشکلات، معضلات و کمبودها کافی نیست؛ بلکه بهتر است ضمن تدوین برنامه های استراتژیک و عملیاتی و عملی نمودن برنامه های پیش بینی شده، راهکارها و روش های حل آنها نیز مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گیرد؛ تا ضمن توزیع عادلانه خدمات بهداشتی درمانی در همه محلات و نقاط شهر، شاهد پیشرفت و ارتقاء سطح سلامت جامعه باشیم.

دکتر میرشریفی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و دبیر مجمع سلامت شهرستان نیز، ضمن تشریح کلیات برنامه مجمع سلامت و سیمای کلی سلامت شهرستان، خواستار حمایت همه جانبه برای دستیابی به اهداف تشکیل مجمع شد. ایشان متن بیانیه اولین مجمع سلامت شهرستان قدس را نیز قرائت کرد.

متن بیانیه اولین مجمع سلامت شهرستان قدس

بسمه تعالی
با یاری و استعانت پرودگار متعال ، اولین مجمع سلامت شهرستان قدس در روز پنج شنبه مصادف با 7 تیر ماه سال 1397 با حضور مسئولین محترم کلیه ادارات دولتی، نمایندگان محترم تشکل های مردمی و شهروندان عزیز شهرستان قدس برگزار گردید. در پایان این مجمع ، بیانیه ای به شرح زیر تدوین و به تایید کلیه شرکت کنندگان رسید:

*  دسترسی عادلانه به خدمات سلامت حق شهروندی است.
بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی )، برنامه ششم توسعه و سند حقوق شهروندی، سلامت یک حق همگانی و دسترسی عادلانه آحاد جامعه به آن از حقوق اولیه افراد می باشد.

* تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت جامعه ، نیازمند مشارکت کلیه بخش های  دولتی و غیردولتی و  شهروندان می باشد.
با توجه به نقش مؤثر عوامل اجتماعی، سیاسی ، اقتصادی و ... بر سلامت ، مشارکت همه بخش های جامعه از دولتی تا مردم نهاد در تعیین مشکلات، ارائه راه حل، اجرا و ارزشیابی برنامه های سلامت ، ضروری و غیر قابل اجتناب می باشد. بنابراین به منظور پیشگیری و حل مسائل سلامت محور، استفاده از ظرفیت مردم بهترین راهکار است.

با توجه به مؤلفه های فوق، اولین مجمع سلامت شهرستان قدس به منظور جلب همکاری و ایجاد حس مسئولیت در کلیه افراد جامعه در مسائل مرتبط با سلامت، تشکیل و در پایان مسائل زیر به عنوان اولویت های حوزه سلامت شهرستان احصاء گردید:

اولویت های حوزه سلامت شهرستان قدس:

* اهتمام ویژه مسئولین محترم ادارات عضو مجمع سلامت شهرستان جهت راه اندازی بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان قدس در موعد مقرر.
* پیگیری همه جانبه جهت افزایش تعداد پایگاه های اورژانس 115 شهرستان ( جاده ای و شهری ) و افزایش تعداد آمبولانس های موجود.
* همکاری کلیه دستگاه های دولتی و مردم نهاد شهرستان در امر پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر.
* همکاری و هماهنگی کلیه دستگاه های دولتی و غیردولتی شهرستان جهت کاهش آسیب های اجتماعی از جمله طلاق، خودکشی ، ابتلا به اعتیاد و ...
* اهتمام ویژه کلیه دستگاه های دولتی و غیردولتی در جهت حذف جوش شیرین و بلانکیت در نان مصرفی.
* پیگیری ویژه ادارات دولتی مرتبط و عموم مردم در جهت دفع بهداشتی فاضلاب و تسریع در اجرای سیستم اگوی شهری به منظور دفع بهداشتی فاضلاب.
* همکاری کلیه دستگاه های دولتی و غیردولتی و عموم شهروندان در جهت ارتقای فرهنگ عمومی به منظور تفکیک، جمع آوری و دفع صحیح زباله شهرستان .
* همکاری کلیه نهادهای عضو مجمع در راه اندازی کانون های سلامت محلات

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 135 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر