• پایگاه فرهنگسازی سلامت

استقبال عمومی از سایت شبکه جامع آلرژی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۳ |
 استقبال عمومی از سایت شبکه جامع آلرژی
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی : شبکه جامع آلرژی که با رسالت ترجمان و انتقال دانش به زبان ساده به عموم هموطنان توسط عضو هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر محمد علی عصاره زادگان تاسیس و مدیریت می شود توانسته است در مدت کوتاهی که از تاسیس  آن می گذرد مورد استقبال بازدید کنندگان قابل توجه ای در کشور قرار گیرد. شبکه جامع آلرژی هم اکنون به عنوان یک پایگاه اطلاع رسانی منحصر بفرد در کشور در راستای  ارتقای آگاهی عمومی در حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری های آلرژیک مشغول خدمت رسانی بوده و  از همکاری همه علاقمندان در این زمینه استقبال می نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به آدرس سایت شبکه جامع آلرژی: allergycomnet.ir مراجعه نمایید

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 271 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر