• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

فراخوان ثبت نام انتخابات شورای مرکزی ناظر و خانه نشریات و کارگاه‌های آموزشی نشریات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۷ |

بنابر گزارش مفداایران، فراخوان انتخابات شورای مرکزی ناظر و خانه نشریات منتشر شد. مفاد این اطلاعیه به شرح ذیل است:
•    زمان ثبت نام متقاضیان
•    شرکت کنندگان و کاندیداهای انتخابات شورای مرکزی ناظر و خانه نشریات می‌توانند از تاریخ ۱۷ تیر ماه لغایت ۲۴ تیر ماه در سامانه www.khanehnashriat.ir اقدام به ثبت نام نمایند.
•    زمان تایید اطلاعات متقاضیان در سامانه توسط کارشناس: ۱۹ تیر ماه لغایت ۲۶ تیرماه
•    زمان اعلام ساعت ورود و درخواست پذیرش: ۲۷ تیرماه لغایت ۴ مردادماه
نکات:
•    تاریخ‌های فوق به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.
•    شرکت کنندگان و کاندیداهای هر دو انتخابات شورای مرکزی ناظر و خانه نشریات دانشجویی صرفاً از طریق ثبت نام در سایت مذکور مشخص می‌شوند.
الف- انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات
شرایط شرکت در انتخابات ( حق رای):
•    صرفاً نمایندگان(اصلی و علی البدل)  مدیران مسوول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه‌ها در این انتخابات حق رای دارند.
شرایط کاندیداتوری:
1.    نماینده(اصلی یا علی البدل) مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه باشد.
2.    حداقل ۲ ترم از تحصیل ایشان بدون احتساب ترم جاری باقی مانده باشد و معدل آخرین ترم تحصیلی متقاضی کمتر از ۱۴ نباشد.
3.    در شش ماه گذشته حداقل یک شماره از نشریه خویش را منتشر کرده باشد.
4.    عدم محکومیت نشریه ایشان به محرومیت موقتِ مدیر مسوول نشریه از تصدی این سمت تا ۶ ماه و بالاتر بر اساس ماده۴۰ دستورالعمل اجرایی ضوابط ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی.
ب-خانه نشریات
شرایط شرکت در انتخابات خانه نشریات و کارگاه‌های آن:
1.    هر نشریه در انتخابات خانه نشریات و کارگاه‌ها یک حق رای و سهمیه دارد که این حق و سهمیه متعلق به مدیر مسوول نشریات دانشجویی است و در صورت عدم حضور وی در اختیار سردبیر قرار می گیرد. چنانچه سردبیر نیز در انتخابات حضور نداشته باشد، حق رأی به صاحب‌امتیاز حقیقی نشریه منتقل می‌شود.
تبصره۱: نشریاتی که مدیر مسوول آنها نماینده مدیران مسوول در کمیته ناظر است و برای شرکت در انتخابات شورای مرکزی ناظر شرکت می‌کند، سهمیه دیگری برای شرکت در کارگاه‌ها و انتخابات خانه نشریات ندارند و صرفاً مدیر مسوول در کارگاه‌ها و انتخابات خانه نشریات شرکت می‌کند.
تبصره۲: نشریاتی که در دوران محکومیت به «توقیف موقت نشریه تا سه ماه» و بالاتر بر اساس ماده۴۰ دستورالعمل اجرایی ضوابط ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی هستند، حق شرکت در انتخابات خانه نشریات را ندارند.
تبصره۳: صرفاً نشریاتی که صاحب امتیاز آنها دانشجو و یا یکی از نهادهای دانشجویی ( تشکل‌های اسلامی و بسیج دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی و شورای صنفی) است و مدیر مسوول‌شان نیز دانشجو است نشریه دانشجویی محسوب می‌شود و حق شرکت در انتخابات و کارگاه‌ها را دارند.
1.    نشریه بطور میانگین در یک سال گذشته در هر نیمسال تحصیلی، حداقل یک شماره، منتشر شده باشد به عبارت دیگر نشریاتی که از اول بهمن سال ۹۶  تا ۱۰ تیر ماه سال جاری مجوز گرفته اند باید حداقل یک شماره و نشریات قدیمی تر باید دو شماره منتشر کرده باشند.
 شرایط کاندیداتوری در خانه نشریات:
1.    شرایط حق رای در انتخابات خانه نشریات را داشته باشد.
2.    مدیرمسوول نشریه باشد.
3.    تاریخ دریافت مجوز انتشار نشریه‌ ایشان حداقل اول دی ماه سال ۱۳۹۶ باشد.
  1. در یکسال گذشته حداقل طبق جدول ذیل نشریه خود را منتشر کرده باشند:
دوره انتشار تعداد
روزنامه ۴۸
هفته‌نامه ۱۲
دوهفته‌نامه ۸
ماه‌نامه ۴
دوماه‌نامه ۳
گاهنامه ۳
فصل‌نامه ۲
تبصره -  مدیران مسوولی که تاریخ دریافت مجوز نشریه‌شان بعد از اول دی ماه ۱۳۹۶ است، درصورتی که قبلا مدیرمسوول نشریه دیگری به مدت یکسال تحصیلی بوده‌باشند نیز می‌توانند در انتخابات، کاندیدا شوند

نکات:
  1. با توجه به اینکه برخی از کارگاه‌ها برای کسانی که دوره‌های مقدماتی را نگذرانده‌اند چندان مفید نخواهد بود، اکیداً توصیه می‌شود پیش نیازهای کارگاه‌ها مد نظر دانشجویان قرار بگیرد.
  2. با توجه به تعداد افراد ثبت کننده در هرکارگاه، احتمال حذف و یا تکرار برخی کارگاه‌ها وجود دارد.
  3. گواهی کارگاه تنها برای کارگاه ثبت نام شده در سامانه صادر خواهد شد و امکان تغییر کارگاه پس از تایید نهایی اطلاعات وجود نخواهد داشت.
عناوین کارگاه‌ها و پیش نیازهای آن
ردیف کارگاه پیش نیاز
۱ خبرنویسی -
۲ مصاحبه خبرنویسی
۳ گزارش خبرنویسی
۴ ویراستاری -
۵ طنزنویسی -
۶ کاریکاتور -
۷ گرافیک و صفحه‌آرایی -
۸ عکاسی خبری -
۹ حقوق نشریات دانشجویی اولویت با نمایندگان مدیران مسوول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه هاست
۱۰ حقوق نشریات دانشجویی ویژه کارشناسان نشریات
۱۱ فن‌بیان و اجرا برای نشریات صوتی -
۱۲ روزنامه‌نگاری چندرسانه‌ای -
۱۳ روزنامهنگاری علمی کارگاه تولید محتوا برای مطبوعات
۱۴ اینفوگرافی کارگاه تولید محتوا برای مطبوعات
۱۵ نویسندگی خلاق کارگاه تولید محتوا برای مطبوعات
۱۶ تولید محتوا برای مطبوعات -
۱۷ تیتر کارگاه تولید محتوا برای مطبوعات
۱۸ تولید محتوا برای وب -
ضمناً در صورت هرگونه سوال و ابهامی آقای حجازی‌زاده به شماره تلفن ۸۱۴۵۵۵۵۴ -۰۲۱ پاسخگو می‌باشند.
خلاصه کنداکتور برنامه کارگاه‌ها و انتخابات

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 266 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر