• اخبار دسته بندی شده

شماره های تماس با ما 02186701

برگزاری دومین جلسه هم اندیشی سردبیران مجلات دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۰ |
برگزاری دومین جلسه هم اندیشی سردبیران مجلات دانشگاه علوم پزشکی ایران دومین جلسه هم اندیشی سردبیران مجلات دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف ارتقای کیفی مجلات مورخ 17 تیرماه در ساختمان کتابخانه مرکزی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛در این جلسه به ارائه گزارشی از عمکلرد نشریات در سال ۹۷  ،  اقدامات صورت گرفته و تعیین وضعیت مجلات پرداخته شد.
 در این جلسه مدیر مسئولان و سردبیران به ارایه نظرات پرداختند و در پایان  راهکارهایی جهت درآمد زایی و انعقاد قرار داد با مسئولین  مجلات  مطرح شد.
گفتنی است واحد علم سنجی و انتشارات  تا تیر ماه سال جاری دو کارگاه گوگل اسکولار و دواج را برای کارشناسان نشریات و دو جلسه نشست با سردبیران و مدیر مسیولان جهت ارتقا نشریات برگزار نموده است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 88 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر