دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 83

کاربران حاضر در پایگاه: 0

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۱ |
کلاس آموزشی مراقبتهای ادغام یافته سلامت مادران وارتقاء سلامت وکاهش مرگ ومیر مادری با حضور سرکار خانم دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت در تاریخ 97/5/11 جهت ماماهای شاغل دربخش خصوصی در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید .
در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر سلیمانی جوان ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمد گویی به حاضرین، در خصوص نواقص دفاتر کار مامائی با توجه به بازدیدهای انجام شده و موارد مطروحه در کمیته های موردی مرگ مادر باردار در سطح شهرستان نکاتی را مطرح نمودند.
درادامه جلسه، صورتجلسه دو کمیته موردی مرگ و میر دو مادرباردار تحت پوشش شهرستان و صورتجلسه بیست و هفتمین و بیست و هشتمین کمیته دانشگاهی مرگ و میر مادرباردار توسط کارشناس برنامه سلامت مادران شهرستان قرائت گردید.سپس دستورالعمل های اجرایی برنامه مراقبتهای ادغام یافته سلامت مادران آموزش داده شد .
در ادامه  فرآیند روند اجرای برنامه ژنتیک اجتماعی درمرکز بهداشتی درمانی گلستان و نحوه اجرای برنامه غربالگری سندرم دان در مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش شهرستان اطلاع رسانی گردید.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 259 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر