• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۵ |
برگزاری شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه ایران با رویکرد دانشگاه نسل سوم جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر با حضور ریاست دانشگاه ایران و دیگر اعضای شورا روز یکشنبه ۱۴ مردادماه در سالن شورای طبقه ششم ستاد دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این جلسه برنامه اجرایی سال ۹۷ شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و دکتر ناصری پور بر لزوم تشکیل کارگروه علمی و تخصصی به منظور شناسایی مصادیق امر به معروف و نهی از منکر ، تهیه پروپزال جهت برگزاری دوره‌های  آموزشی برای اساتید، مدیران، دانشجویان و کارکنان در راستای اهداف کلان  دانشگاه و دانشگاه‌های نسل سوم و ایجاد اعتماد سازی در بدنه دانشگاه و استفاده از اهرم‌های ترغیبی و تشویقی در بین کارکنان تاکید نمود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر