• پایگاه فرهنگسازی سلامت

259 کیلوگرم مواد خام دامی غیرقابل مصرف توسط مرکز بهداشت غرب معدوم شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۶ |
259 کیلوگرم مواد خام دامی غیرقابل مصرف توسط مرکز بهداشت غرب معدوم شد

گشت مشترک مرکز بهداشت غرب با حضور ، کارشناسان بهداشت محیط و  نمایندگان سازمان دامپزشکی، و نیروی انتظامی وهمچنین روسای شعبات سازمان تعزیرات حکومتی،روز دوشنبه  مورخ 15/5/97  برگزارشد .
 با توجه به مصوبات دومین جلسه مورخ 31/02/97 کارگروه سلامت و امنیت غذا یی استان،  مبنی بر کنترل  وضعیت فرآورده های خام دامی وارد شده به مراکز تهیه و توزیع غذا و تاکید مجدد بر موضوع در مصوبات سومین جلسه مورخ 11/04/97  کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ، با رویکرد تشدید بازرسی از واحدهای صنفی عرضه کننده فراورده های خام دامی از قبیل مراکز عرضه محصولات و فراورده های لبنی و مراکز عرضه محصولات خام دامی ( گوشت ، مرغ و...  )وعمده فروشی های تخم مرغ ،روز دوشنبه مورخ 15/05/97 گشت مشترک برگزار و  در مجموع 20 واحد عرضه محصولات و فراورده های لبنی و مراکز عرضه محصولات خام دامی بازدید شد.
حدود 259 کیلوگرم انواع مواد غذایی " از جمله مواد خام دامی" غیرقابل مصرف مشاهده و معدوم شد.همچنین  در حین کنترل یک واحد ماست بندی ، حدود 900 کیلوگرم ماست به علت نگهداری در شرایط نامناسب توقیف و نمونه برداری، انجام و  به آزمایشگاه ارسال شد ه است ..

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر