• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری کمیته اجرای طرح پیشگیری از مرگ جوانان توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۶ |
 برگزاری کمیته اجرای طرح پیشگیری از مرگ جوانان توسط مرکز بهداشت شمال غرب

کمیته اجرای طرح پیشگیری از مرگ جوانان بر اثر حوادث ترافیکی در تاریخ  پانزدهم مرداد ماه  در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گردید.
کمیته اجرای طرح پیشگیری از مرگ جوانان  بر اثر حوادث ترافیکی در تاریخ  پانزدهم مرداد ماه  با حضور دکتر گلشنی رییس مرکز ، دکتر صاحب زاده  معاون اجرایی ، دکتر امامی  معاون فنی ، دکتر اردلان  کارشناس مسوول گسترش و کارشناسان مسئول ستادی  برگزارشد.
در ابتدا دکتر گلشنی ضمن خیر مقدم به حاضرین در خصوص اهمیت اجرای این طرح مطالبی را  ارائه نمود.
 سپس لمیعی کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس ضمن تشکر از  مدعوین در خصوص هدف اصلی برگزاری جلسه و  اعلام برنامه کارگاه معاونت بهداشتی جهت اجرای طرح پیشگیری از مرگ جوانان  بر اثر حوادث ترافیکی و انتظارات اجرایی این برنامه  که در کارگاه شهریارمطرح شده بود را عنوان نمود.
در ادامه جهت هماهنگی بیشتر، کارشناسان حاضر در جلسه مشکلات و انتظارات اجرای برنامه را ارئه نموده و مطالبی را مطرح کردند وبه بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی اجرا درحوزه مناطق تحت پوشش وسازمانهای برون بخش و نحوه وظایف واحدهای ستادی با تاکید بر ضرورت کار تیمی پرداختند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 166 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر