• پایگاه فرهنگسازی سلامت

چاپ مقاله در مجله European Heart journal به همت هیأت علمی دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۷ |
چاپ مقاله در مجله European Heart journal به همت هیأت علمی دانشکده طب ایرانی
برای اولین بار در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اعضای هیأت علمی موفق شدند مقاله علمی خود را در ژورنال کاردیولوژی اروپا (European Heart journal) با Impact Factor 23  به چاپ برسانند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر محسن بهرامی، عضو هیأت علمی و متخصص طب ایرانی دانشکده با همکاری دکتر مجید دادمهر، دانش‌آموخته دکتری تخصصی طب ایرانی دانشکده، مقاله‌ای تحت عنوان "chest compression for syncope in medieval Persia" در ژورنال علمی تخصصی European Heart journalکه مجله‌ای زیر نظر European Society of Cardiology می‌باشد، با IF=23 به چاپ برسانند.
این موفقیت بزرگ را به ایشان تبریک گفته و امیدواریم شاهد افزایش پذیرش و چاپ مقالات اساتید طب ایرانی در مجلات معتبر بین‌المللی باشیم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 588 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر