• اخبار دسته بندی شده

برگزاری سومین جلسه تعالی منابع انسانی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۷ |
برگزاری سومین جلسه تعالی منابع انسانی دانشگاه

سومین جلسه مدل تعالی منابع انسانی دانشگاه با حضور دکتر پزشک ؛مشاور در امر مدل تعالی منابع انسانی و اعضاء کمیته اجرایی و کمیته اظهارنامه نویسی مدل مذکور مورخ 13 مردادماه در محل سالن جلسات طبقه هفتم دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛این جلسه با هدف تکمیل آموزش های مورد نیاز مدل اشاره شده، نحوه تدوین و نگارش اظهارنامه برای مسئولین انجام اظهارنامه و بررسی نمودن اطلاعات ارائه شده اعضاء برگزار گردید.
در ابتدا دکتر پزشک خلاصه ای از مطالب مطرح شده در جلسات گذشته را بیان نمود.
سپس به بررسی اطلاعات جمع آوری شده و  ارائه شده توسط متولیان امر هر معیارها و زیر معیارها پرداخت و پیشنهادات جهت بهبود در جمع آوری اطلاعات ارائه و مقرر گردید جلسات طبق جدول زمان بندی شده برگزار و میزان پیشرفت انجام کار اعضاء مورد  بررسی قرار گیرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر