• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کارگاه ادغام خدمات پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۱ |

کارگاه ادغام خدمات پیشگیری و کنترل عوامل خطر و بیماریهای غیرواگیر ویژه مراقبین سلامت/ بهورزان در تاریخ 97/5/15 جهت گروهی از مراقبین سلامت/ بهورزان شاغل در واحدهای بهداشتی با همکاری واحد جمعیت - سلامت خانواده و واحد مبارزه با بیماریها در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت رباط کریم برگزار گردید. این کارگاه با هدف ارتقاء سطح آگاهی مراقبین سلامت/ بهورزان در خصوص بوکلت جدید برنامه میانسالان و سالمندان و برنامه ادغام خدمات پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر و نحوه ارائه خدمت به میانسالان وسالمندان با حضور مراقبین سلامت/ بهورزان حاضر در مراکز سلامت جامعه شهری و روستایی برگزار گردید لازم به ذکر است جهت سنجش میزان افزایش آگاهی پرسنل پیش آزمون و پس آزمون در ابتدا و انتهای روز کارگاه از شرکت کنندگان بعمل آمد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر