دسترسی سریع کارکنان

• هفته ملی دیابت گرامی باد.
  • هفته پدافند غیر عامل گرامی باد.

نمایش آمار بازدیدهای کل: 56647553

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 36271

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 731850

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 171

کاربران حاضر در پایگاه: 1

بررسی مسائل ومشکلات فی ما بین دفتر خدمات سلامت و شبکه بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۱ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان: جلسه ای در خصوص بررسی مسائل ومشکلات  فی ما بین دفتر خدمات سلامت وشبکه بهداشت و راهکارهایی جهت حل مسائل ومشکلات با حضور خانم مهندس پوربابا  مسئول بهداشت محیط ،کارشناسان بهداشت محیط ستادی، آقای دکتر گلفام مدیر دفتر ،مسئول فنی دفتر و ممیزان ، درتاریخ 97/5/20 در محل دفتر معاونت بهداشتی شبکه برگزار گردید.
در ابتدا جلسه مهندس پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از زحمات مدیر و ممیزان دفتر در خصوص مشکلات ومسائل به وجود آمده وشکایات متصدیان مطالبی را عنوان کرد.
سپس دکتر گلفام مدیر دفتر در خصوص هماهنگی بیشتر با شبکه بهداشت و مشکلات موجود در شهرستان مواردی را عنوان نمود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر