• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

برگزاری مراسم جشن عید غدیر خم در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۷ |
برگزاری مراسم جشن عید غدیر خم در دانشگاه علوم پزشکی ایران مراسم جشن عید الله الاکبر؛ عید غدیر خم با حضور دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران روز چهارشنبه ۷ شهریور در جوار مزار شهدای گمنام برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛این مراسم ابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، قرآن کریم توسط محمود ونایی آغاز شد. و پس از آن شرکت کنندگان همنوا با مداح اهل بیت (علیهم السلام) سید محمدرضا میری زیارت امین الله را قرائت کردند.
در ادامه این برنامه خطبه خوانی غدیر توسط مهندس ناهیدی اجرا، و بخشی از این خطبه برای حاضران قرائت شد. سپس حجت‌الاسلام والمسلمین بیگدلی پیرامون عظمت عید سعید غدیر به ایراد سخنرانی پرداخت و دو حدیث از "امام صادق علیه السلام که فرمود: روز عید غدیر خم عید بزرگ خداست و خداوند پیامبری مبعوث نکرد مگر اینکه این روز را عید گرفت و عظمت آن شناخت.(شیخ حر عاملی-وسایل الشیعه ج5ص224" و "امام رضا علیه السلام درباره عید غدیر فرمودند: روز عید غدیر در میان اهل آسمان مشهورتر است تا اهل زمین اگر مردم ارزش این روز را می‌دانستند بی تردید فرشتگان در هر روز ده بار با آنان مصافحه می‌کردند شیخ طوسی-مصباح المتهجدص732". را بیان کردند. وی با اشاره به موضوع اهمیت عید غدیر خم و ذکر و تآکید فراوان آن از سوی معصومین گفت: شأن نزول عید غدیر و فلسفه آن موضوع امامت و بویژه امامت امیرالمومنین علی (ع) و منصوب شدن ایشان از سوی پیامبر گرامی اسلام به اذن و اجازه خداوند متعال است. ایشان در سخنان خود با اشاره به حدیثی از امام جعفر صادق (ع) به نقل از امام محمد باقر (ع) افزود که شیطان رانده شده از درگاه خداوند متعای چهار بار ناله کرد یکی اول هنگامی که از طرف خداوند مورد لعن قرار گرفت دوم هنگامی که به زمین هبوط کرد سوم هنگام مبعوث شدن پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و چهارم روز عید غدیر خم.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت این روز در منابع اهل سنت و جماعت مانند تاریخ بغداد و وفیات الاعیات به روز عید غدیر خم مشهور است.
در ادامه این مراسم مسابقه ای از متن سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین بیگدلی برگزار شد و به برگزیدگان به رسم یادبود جوایزی اهداء گردید. در بخش پایانی این مراسم جشن مداح اهل بیت (علیهم السلام) به مولودی خوانی پرداخت و در پایان مراسم شرکت کنندگان مهمان سفره حضرت امیر المومنین علی (علیه السلام ) بودند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 616 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر