• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

انجام عمل باند شریان ریوی برای بیمار در بیمارستان حضرت رسول اکرم برای نخستین بار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۸ |

انجام عمل باند شریان ریوی برای بیمار در بیمارستان حضرت رسول اکرم توسط تیم بخش جراحی قلب و انژیوگرافی برای اولین بار دوشنبه مورخ ۱۲ شهریور ماه انجام گردید .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛انجام موفق عمل باند شریان ریوی برای بیمار چهار و نیم کیلویی بصورت کاملا بیدار با بلوک سرویکال در بیمارستان حضرت رسول اکرم بخش جراحی قلب و انژیوگرافی برای اولین بار انجام شد .
در این بیمار مبتلا به سوراخ بزرگ بین بطنی که به علت بیماری همراه ریوی قابل انجام بیهوشی نبود جهت بستن این سوراخ بین بطنی شریان ریوی بصورت کاملا بیدار و با قلب تپنده تنگ شد و بیمار مراحل بعد از عمل را بخوبی طی کرد و اکوهای بیمار بصورت سریال کاملا نرمال این بیمار توسط دکتر رحیم زاده از منطقه زلزله زدخ سر پل ذهاب کرمانشاه تشخیص و ارجاع و توسط دکتر گودرزی تشخیص قطعی شد.
گفتنی  است بیهوشی قلب توسط  دکتر مهرداد مصباح کیایی و عمل جراحی توسط دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی به مشارکت دکتر یزدان شفی خانی در بخش جراحی قلب اطفال رسول اکرم انجام شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 207 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر