• پایگاه فرهنگسازی سلامت

مصاحبه با دکتر بیتا مهروی دبیر علمی مدرسه تابستانی از ایده تا اختراع

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۸ |
مصاحبه با دکتر بیتا مهروی دبیر علمی مدرسه تابستانی از ایده تا اختراع

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه مصاحبه ای با دکتر بیتا مهروی دبیر علمی مدرسه تابستانی از ایده تا اختراع انجام داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دکتر مهروی در مصاحبه ای با گزارشگر معاونت آموزشی دانشگاه هدف از ایجاد مدرسه تابستانی ایده تا اختراع را ایده پروری با روش علمی، شکل دادن به ایده های دانشجویان و هدایت آنها در مسیر صحیح دانست و اضافه کرد با توجه به حرکت دانشگاه علوم پزشکی ایران به سمت دانشگاه های نسل سوم و نظر به اینکه دانشجویان دارای ایده های بسیار خوبی هستند که نیاز به پرورش و جهت دهی مناسب دارد برگزاری این مدارس ضروری می باشد. در همین راستا کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با حمایت های معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده فناوری های نوین پزشکی اقدام به برگزاری کارگاه هایی در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم نمود. این کارگاه ها برای دانشجویان همه رشته مقطع ها مفید و بسیار کاربردی می باشد. وی همچنین افزود  قصد دارندکارگاه های بعدی را در همین راستا و به صورت دوره ای برگزار می کنند.
دبیر علمی مدرسه تابستانی ادامه داد: دانشجویان ایده های بسیار زیادی داشتند لیکن با طریقه¬ی عملی کردن ایده ها و رسیدن به محصول با روش های قانونمند آشنا نبودند، این مدرسه با کارگاه آشنایی با مالکیت فکری و قوانین مربوط به آن، آشنایی با نوآوری و خلاقیت آغاز گردید و سپس دانشجویان در  سه زیر گروه نانو فناوری پزشکی، سرطان و قلب تقسیم شدند. پس از آشنایی با مباحث علمی در این گروه ها، نحوه ایده پردازی در این سه زمینه در قالب کارگروهی تدریس گردید و در نهایت ایده برتر پس از داوری توسط دانشگاه مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
دکتر مهروی همچنین اذعان داشت که اعضای هیئت علمی  متخصص گروه های یاد شده به عنوان مدرس و داور در برگزاری این مدرسه تابستانی حضور فعال داشتند. وی در پایان از حمایت های رئیس دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه و همچنین زحمات اعضای هیئت علمی و دانشجویان تیم اجرایی تشکر و قدردانی کرد.
 تهیه کننده: شهرزاد سراوانی
عکس: علیرضا سیفی مستان آباد

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 437 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر