• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه مسئولین دانشگاه با مدیر کل امور بین الملل وزارت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۱ |
برگزاری جلسه مسئولین دانشگاه با مدیر کل امور بین الملل وزارت بهداشت
جلسه مسئولین دانشگاه با مدیر کل امور بین الملل وزارت مورخ 21 شهریورماه در سالن شورای دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛  این جلسه با حضوردکتر محسن اسدی لاری مدیر کل امور بین الملل وزارت بهداشت ، دکتر امیرخانی مشاور قائم مقام وزیر در امور بین الملل ، دکتر ناصری پور  رییس دانشگاه و معاونین بین الملل و آموزش برگزار گردید.
در ابتدا دکتر قاسمی گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای بین المللی شدن ارائه داد.
در این جلسه پیرامون موضوع بین المللی شدن دانشگاهها و توسعه همکاری های علمی با سایر کشورها از جمله کشور ایتالیا ، اجرای برنامه عملیاتی   و مسائل  مربوط به دانشجویان خارجی بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است تشکیل اتاق همکاری های علمی با کشورهای هدف و انجام ماموریتهای ملی از دیگر نکاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
در پایان دکتر ناصری پور ؛ رییس دانشگاه حمایت دانشگاه را برای همکاری های علمی دو جانبه با کشورهای تعیین شده اعلام کرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 390 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر