حضور آزمایشگاه جامع در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۵ |
پنجمین نشست رابطین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، سیزدهم شهریورماه  1397به میزبانی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی برگزار شد
گردهمایی سالانه رابطین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، با حضور رابطین و کارشناسان مراکز عضو شبکه، برگزار شد. از اهداف برگزاری این نشست، هم‌فکری، هم‌افزایی، انتقال تجربه و آشنایی با رابطین سایر مراکز است.
در ابتدای این برنامه، دکتر سلمان طاهری، مدیر آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، ضمن خوشامدگویی به مهمانان، توانمندی‌ها و فعالیت‌های پژوهشگاه را به صورت خلاصه معرفی کرد. سپس دکتر رضا اسدی فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، ضمن یادآوری اهدف کلان شبکه آزمایشگاهی، بر نقش مهم رابطین مراکز در تحقق این اهداف تأکید کرد. وی، یادگیری و ترویج تفکر شبکه‌ای، به اشتراک گذاری منابع، دانش و تجربه را رمز پیشرفت و موفقیت دانست و افزود: «تفکرهای سنتی و توجه فقط به نیازهای شخصی، مانع رشد است و شکستن این سدها می‌تواند راه را برای ایجاد جریان ایده‌های نو، باز کند».
پس از سخنرانی مدیر شبکه آزمایشگاهی، طی مراسمی، از رابطین منتخب و کارشناسان برگزیده مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی، بر اساس عملکرد سال 96، تقدیر شد.
در بخش عصرگاهی نشست رابطین شبکه آزمایشگاهی، مهمانان برنامه از تجهیزات و توانمندی‌های آزمایشگاهی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی، بازدید کردند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 11 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر