• پایگاه فرهنگسازی سلامت

سنت عزاداری در دانشگاه علوم پزشکی ایران 8 ساله شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۷ |
سنت عزاداری در دانشگاه علوم پزشکی ایران 8 ساله شد
مراسم عزاداری حسینی دوشنبه مورخ 26 شهریورماه، در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ هیئت‌ مذهبی دانشگاه علوم پزشکی ایران در ششمین روز از ماه محرم الحرام در محل مزار شهدای گمنام دانشگاه همنوا با مداحان اهل بیت (علیهم السلام) این دانشگاه پس از طی طریق در محوطه دانشگاه در مسجد امام حسین (علیه السلام) گرد هم آمدند و پس از نوحه خوانی، عزاداری و سینه زنی به یاد همه مصائب شهدای کربلا و آن امام عزیز و یاران با وفایش به سوگ نشستند.
عزادارن حسینی سپس به بیانات حجت الاسلام والمسلمین خان بیگی گوش فرادادند. وی در سخنان خود با اشاره به آیات متعدد قرآن و همچنین حدیث لایوم کیومک یا ابا عبدالله الحسین(علیه السلام) گفت: برخی ازروزهای خدا برای مشرکان و کافران ابتر هستند و برخی از روزها در مقابل این معنی می باشند که روز تجلی ایمان و در مسیر آن روز تبلور یک فرهنگ است که از آن صفات نیکویی نظیر شهادت طلبی و ایثار شجاعت و همه صفات نیکو ظهور و بروز پیدا می کند وی این صفات را با توجه به حوادث کربلا برای حاضران تبیین نمود.
سپس عزاداران با ندای اذان  ظهر نماز را با امامت حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه اقامه نمودند.
در انتهای این مراسم عزاداران مهمان سفره حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) بودند.

گفتنی است دسته های سینه زنی و عزاداری دانشگاه علوم پزشکی ایران درکنار زنده نگه داشتن سنت عزاداری سرور و سالار شهیدان جهان که مدت هشت سال از عمر آن در این دانشگاه می گذرد سعی بر آن دارند تا به رسم دیگر با شناخت علل وعوامل ایجاد این حادثه بزرگ، پیامهای عاشوراء را درک نموده و در مسیر این حادثه عظیم حرکت نموده و بیعت خود را با آرمانهای این امام بزرگ مستحکم تر نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 621 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر