• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

مراسم معارفه دستیاران ورودی مهرماه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱ |
مراسم معارفه دستیاران ورودی مهرماه برگزار شد برنامه کارگاه های آموزشی دستیاران  ورودی مهرماه مورخ  اول مهرماه در مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ مراسم معارفه دستیاران ورودی مهر97 با حضور دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی ، دکتر اصغری رییس دانشکده پزشکی ، جمعی از اعضای هیئت علمی ، مدیران و کارشناسان دانشکده پزشکی صبح امروز  برگزار شد.
در این مراسم دکتر اصغری ضمن تبریک خطاب به پذیرفته شدگان دوره دستیاری عنوان کرد: انتخاب صحیح رشته تحصیلی در این مقطع حائز اهمیت است که امیدوارم همه دستیاران با انتخاب درست و تلاش در این راه موفق باشند.
رییس دانشکده پزشکی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در رشته های ارتوپدی، قلب، اورولوژی، ترمیمی و سوختگی، چشم و طب اورژانس در کشور سرآمد است.
ایشان با اشاره به برنامه آموزشی تاکید کرد: دستیاران باید به اخلاق حرفه ای اهمیت دهند ، همچنین درمورد بحث پایان نامه از روز اول توجه جدی داشته باشند و موضوعی باید برای تحقیق خود انتخاب نمایند که ویژگی های نوآورانه و کارآفرینی را در برگیرد و در راستای حل مشکلات جامعه باشد.
وی با اشاره به دانشگاه نسل سوم افزود:ارائه مقاله برای دستیاران اجباری است و آنها می بایست به پروژه های بین رشته ای علوم پایه و بالینی توجه نمایند که ارزشمند است .
سپس دکتر وطن خواه ؛ مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خیر مقدم به دستیاران ورودی مهر97 اظهار کرد: شما بهترین دانشگاه را از نظر شاخصهای آموزشی انتخاب کردید که البته باید از ابتدا تمام قوانین آموزشی را مطالعه نمایید و در این چهار پنج ساله دوره دستیاری برای پرکردن شکاف دانش ، مهارت های آموزشی تخصصی را فرا گیرید.
در ادامه دکتر آل بویه ؛ معاون آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی توضیحات لازم در خصوص ارائه آیین نامه های آموزشی را بیان کرد و افزود:  دستیاران باید به سرفصلهای آموزشی در این کارگاه سه روزه توجه کنند، همچنین در مورد تشکیل پرونده سلامت پیگیری نمایند.
به گفته ایشان ، دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه اول در هشت بورد تخصصی گردیده است .
دکتر آل بویه تصریح کرد: هر فرد باید در رشته تخصصی خود تلاش کند و صبر و قناعت پیشه نماید تا پس از اتمام دوره بتواند در حوزه خود مجتهد و صاحب نظر و از عملکردش راضی باشد.
گفتنی است کارگاه آموزشی سه روزه ویژه دستیاران ورودی مهر97 تا سوم مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه دارد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 314 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر