• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری نوزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱ |
برگزاری نوزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران
نوزدهمین نشست هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی ایران (اولین جلسه سال 97) مورخ  اول مهرماه 97 با حضور رییس دانشگاه و اعضای هیأت امناء در طبقه هفتم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این نشست دکتر حسن امین لو مشاور وزیر و دبیرمجامع، شوراها و هیأت های امناء ، دکتر محمد مخبر، دکتر سیدجواد حاجی میراسماعیل ، دکتر محمد فرهادی ،دکتر صادقیان و مهندس مقیمی استاندار بعنوان اعضای هیأت امناء ، دکترمسعود ناصری پور رئیس دانشگاه و دبیر هیأت امناء ، دکتر محمدرضا ملکی  رئیس دبیرخانه هیأت امناء و تعدادی از نمایندگان معاونت های وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی و اعضاء هیأت رئیسه، مدیران بودجه و مالی و حقوقی دانشگاه حضور داشتند.
 در این جلسه ابتدا گزارش عملکرد دانشگاه توسط دکتر ناصری پور  به عنوان دبیرهیأت امناء ارائه شد که ازطرف اعضای هیأت امناء مورد تقدیر و تشکر قرارگرفت . سپس شاخص عملکرد سال 96 دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان معاونت های وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی  ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه دانشگاه در خصوص بندهای مربوطه وبهینه نمودن شاخص ها مطالبی را ارائه نمودند.
  در خاتمه پیشنهادات مشترک و دانشگاه توسط رئیس دبیرخانه هیأت امناء مطرح که با ارائه نظرات ارشادی و حمایت های اعضاء هیأت امناء به منظور استمرار فعالیت های دانشگاه مورد تصویب قرارگرفت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 564 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر