• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام با حضور شهردار ناحیه سه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۳ |
مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام با حضور شهردار ناحیه سه مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه با حضور شهردار و فرمانده بسیج ناحیه 3 ،صبح امروز مورخ سوم مهرماه  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس ، مهندس سهرابی شهردار ناحیه 3 منطقه 2 به همراه هیئت همراه بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور یافتند و با قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدای  دفاع مقدس را گرامی داشتند.
در حاشیه این مراسم مهندس سهرابی ؛ شهردار ناحیه 3 منطقه دو عنوان داشت: ما هرچه داریم از وجود شهدا است .
ایشان حضور در کنار مزار شهدا را باعث آرامش و غرور برشمرد.
اعضای هیئت رییسه ، مدیران دانشگاه  و جمعی از پرسنل دانشگاه  در این مراسم حضور داشتند.
گفتنی است غبار روبی مزار شهدای گمنام ، مداحی و روضه خوانی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 270 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر