• پایگاه فرهنگسازی سلامت

افتتاح 4 آزمایشگاه تخصصی دانشکده پیراپزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۳ |
افتتاح 4 آزمایشگاه تخصصی دانشکده پیراپزشکی
مراسم افتتاحییه4 آزمایشگاه تخصصی دانشکده پیراپزشکی با حضور دکتر ناصری پور و هیئت همرا ه مورخ سوم مهرماه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه ، در این مراسم  رییس دانشگاه ،دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فن آوری    دکتر شید فر رییس دانشکده پیراپزشکی ، معاونین دانشکده و جمعی از اعضای هیئت علمی حضور داشتند.

در ابتدا دکتر شیدفرگزارشی از فضای فیزیکی بازسازی شده  وهزینه های انجام شده ه و لیست رشته های جدید دانشکده پیراپزشکی ارائه داد.
سپس  آزمایشگاه میکروبشناسی توسط دکتر ناصری پور افتتاح گردید و دکتر عشاقی عضو هیئت علمی میکروبشناسی دانشکده توضیحات لازم را بیان کرد.
همچنین آزمایشگاه شیمی توسط دکتر کوهپایه زاده افتتاح گردید و مجری کار عمرانی در مورد حفظ بهینه میزهای نسوز آزمایشگاه شیمی و بیوشیمی در طی انجام پروژه و صرفه جویی میلیاردی صحبت نمود.
در ادامه  آزمایشگاه بیوشیمی توسط دکتر ملکوتی و آزمایشگاه بافت شناسی توسط دکتر شید فر افتتاح گردید.
شایان ذکر است در راستای افق دستیابی به دانشگاه نسل سوم  پروژه بازسازی و تجهیز آزمایشگاههای  میکروب شناسی - بیوشیمی بالینی - شیمی و بافت شناسی دانشکده پیراپزشکی  از تیرماه سال جاری آغاز گردید.
نظر به بازسازی همزمان 4 آزمایشگاه و لزوم اتمام کار تا آغاز سال تحصیلی  وبا تلاش شبانه روزی مجریان  در این پروژه جهادی به ثمر نشست .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 731 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر