• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری اولین نشست شبکه نانو فناوری پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۴ |
برگزاری اولین نشست شبکه نانو فناوری پزشکی
اولین نشست شبکه نانو فناوری پزشکی با حضور معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه مورخ چهارم مهرماه در طبقه هشتم کتابخانه مرکزی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این جلسه دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی، دکتر ملکوتی معاون تحقیفات و فناوری ،دکتر مهروی مدیر گروه فناوری پزشکی ، دکتر یار احمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان حضور داشتند.
در ابتدا دکتر مهروی گزارشی از عملکرد و فعالیت های گروه نانوفناوری پزشکی ارائه داد و افزود: در سال 95 گروه نانوفناوری پزشکی دانشگاه ایران رتبه برتر را کسب نموده است .
مدیر گروه فناوری پزشکی دانشگاه با اشاره به محصولات دانش بنیان هدف اصلی این گروه را توسعه و تجاری سازی محصولات نانو معرفی کرد.
سپس دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: یکی از ارزشهای دانشگاه نسل سوم این است که از تکنولوژی های بروز دنیا به بهترین نحو ممکن استفاده نمود.
معاون آموزشی دانشگاه گفت: امیدوارم با توجه به متخصصان ، صاحب نظران و علاقمندان رشته نانو ، بتوانیم یک تیم ورک خوب در این جهت تشکیل دهیم.همچنین در زمینه آموزش با ارائه واحدهای درسی مرتبط ، برگزاری کارگاهها و همایش ها، استفاده از پتانسیل بالقوه اساتید ،تغییر نگرش مدیران دانشگاه ، همکاری بین دانشگاهی ، ارائه پایان نامه ها با گرایش نانو و تقویت زیر ساخت ها در جهت ارتقاء و توسعه فناوری پزشکی گام برداریم.
در ادامه دکتر ملکوتی با اشاره به رتبه 5 کشور ایران  در زمینه نانو  از راه اندازی دفاتر مراکز علمی و گسترش برنامه رشد علمی دانشگاه با همکاری معاونت آموزشی خبر داد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه اظهار کرد:با توجه به نیروی جوان و پتانسیل بالا امکان رشد در زمینه نانو وجود دارد و وظیفه ما حمایت از اساتید کارآفرین و پژوهشگر است .
شایان ذکر است در این نشست اساتید گروه در حیطه نانو فناوری بحث و تبادل نظر کردند.

عکس : پور رسول

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 365 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر