• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

برگزاری جلسه با مدیران گروههای بالینی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۸ |
برگزاری جلسه با مدیران گروههای بالینی جلسه مدیران گروههای بالینی با حضور دکتر ناصری پور مورخ 7 مهرماه در طبقه هفتم ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این جلسه رییس دانشگاه، دکتر کوهپایه زاده  معاون آموزشی ، دکتر اصغری رییس دانشکده پزشکی و مدیران گروههای بالینی حضور داشتند.
دکتر ناصری پور در خصوص آیین نامه برنامه پزشک پژوهشگر ، جذب  پزشکان و دندانپزشکان ، ارائه تسهیلات وتعامل بین علوم پایه و بالینی  توضیحات لازم را عنوان کرد.
وی افزود: در جذب پزشکان پژوهشگر علاوه بر علم ، اخلاق و منش افراد را هم  مدنظر داشته باشید.
رییس دانشگاه گفت: با توجه به شرایط کنونی ، کمک هریک از اعضای هیئت علمی راهگشا است .
دکتر ناصری پور بر برنامه ریزی در خصوص تامین دارو و تجهیزات و پیش برد اهداف بر اساس دانشگاه نسل سوم تاکید نمود.
از نظر ایشان در دانشگاه علوم پزشکی ایران پایین ترین خود ارجاعی در زمینه ثبت مقالات وجود دارد که باید این معضل برطرف گردد.
در ادامه دکترکوهپایه زاده در مورد فراخوان معاونت آموزشی برای جذب پزشک پژوهشگر از میان افراد واجد شرایط  مطالب لازم را بیان کرد.
گفتنی است مدیران گروههای بالینی در خصوص جذب پزشک پژوهشگر برای دانشگاه ، پیشنهادات و نظرات خود را ارائه نمودند.
شایان ذکر است آیین نامه پزشک پژوهشگر به عنوان بالاترین فرصت تحصیلی آموزش عالی در وزارت بهداشت
می باشد که به پزشکان و دندانپزشکان تعلق می گیرد تا علاوه بر آموزش بالینی در مقاطع تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ در یک زمینه خاص تحقیقاتی مربوط به رشته بالینی خود نیز آموزش دیده و به کسب  مدرک PHDنیز نائل آیند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 264 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر