• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

کنگره سالیانه سالمند شناسی و طب سالمندی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ |
کنگره سالیانه سالمند شناسی و طب سالمندی برگزار شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه : کنگره سالیانه طب سالمندی همراه با سمپوزیوم سالانه بیماری آلزهایمرتوسط  دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران در تاریخ 11 مهرماه 1397 در  مرکز همایشهای بین المللی رازی برگزار شد.
دکتر محمد تقی جغتایی رئیس کنگره در این همایش گفت : این کنگره با هدف دستیابی به آخرین یافته های علمی تحقیقاتی متخصصان داخلی و خارجی و ارتقای آگاهی درمانگران در مراقبت از سالمندان می باشد .
وی در ادامه افزود : این رویداد علمی توسط گروه های طب سالمندی دانشگاه علوم پزشکی ایران  و تهران با محورهای  سندروم های شایع سالمندی و مدیریت آن ،مدیریت چند دارویی در سالمندی ، بیماری های شایع و مزمن سالمندی، تازه ها در حیطه طب سالمندی ، دمانس و مدیریت آن در سالمندان ، آلزهایمر و روشهای تشخیصی و غربالگری آن ، تغییرات طبیعی در سالمندی و سالمندی موفق ، مدل های مراقبتی سالمندان ،  جنبه های روانی – اجتماعی زندگی سالمندان ،اصول تغذیه در سالمندی، توانبخشی در سالمندی ، مدیریت اختلالات روانی و رفتاری در آلزهایمربرگزار میشود .
شایان ذکر است این کنگره دارای 15 امتیاز بازآموزی مداوم جهت پزشکان عمومی و متخصصان رشته های مختلف از جمله بیماری های داخلی، بیماریهای مغز و اعصاب، روانپزشکی، طب فیزیکی و توانبخشی، داروسازی، فیزیوتراپی، پرستاری و .... است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 287 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر