• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ویژگیهای دانشگاه نسل سوم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۵ |
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ویژگیهای دانشگاه نسل سوم دوره آموزشی آشنایی با ویژگیهای دانشگا ه نسل سوم مورخ 22 مهرماه برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه ، به اطلاع همکاران که در بخش اول سخنرانی دکتر مهروی در خصوص "آشنایی با ویژگیهای دانشگاه نسل سوم" در تاریخ 25 تیر ماه شرکت نموده اند می رساند،  قسمت دوم سخنرانی ایشان  مورخ 22 مهرماه در محل سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی از ساعت 9 الی 12 ارائه می گردد.
لذا از همکاران جهت شرکت در این سخنرانی دعوت می شود.
همچنین از همکاران شرکت کننده در مورخ 25 تیر ماه 97 تقاضا می شود با ورود به سامانه ضمن خدمت و از طریق منوی ارزیابی دوره نسبت به ارزیابی مدرس مربوطه اقدام نمایند.

دفعات مشاهده: 599 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر