• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

برگزاری دومین کارگاه آموزشی جراحی سرطان سینه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ |
برگزاری دومین کارگاه آموزشی جراحی سرطان سینه دومین کارگاه آموزشی جراحی سرطان سینه مورخ 26 لغایت 27 مهرماه  در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،دومین کارگاه آموزشی جراحی سینه با حضور پروفسور ماریزیو  برانو ( استاد برجسته جراحی کشورایتالیا) روزهای پنج شنبه و جمعه ( 26  و 27 مهرماه) در کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار می شود.
دبیر علمی کارگاه  آموزشی جراحی سرطان سینه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه عنوان داشت: کنگره پارسال بازتاب خوبی داشت و افراد بسیاری از سراسر کشور در این برنامه حضور داشتند.
دکتر ناهید نفیسی بیان کرد: کارگاه امسال  با حضوراساتید و جراحان عمومی ، جراحان پلاستیک، فلوشیب جراحی پستان و جراحی سرطان و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با همکاری مرکز تحقیقات سرطان شهید بهشتی و انجمن جراحان برگزار می گردد.
وی افزود: در این برنامه که دارای امتیاز بازآموزی می باشد ، آخرین تکنیک های جراحی سرطان سینه ،بازسازی و ترمیم از طریق ویدوسشن آموزش داده می شود.
دکتر نفیسی گفت: متن کامل سخنرانی آن دسته از اساتید خارجی که حضور فیزیکی ندارند ، در کارگاه پخش می گردد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 444 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر