• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث و غربالگری تکاملی درشهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ |
 برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث و غربالگری تکاملی درشهرستان قدس

کلاس آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث و غربالگری تکاملی  به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،به منظور بزرگداشت هفته ملی کودک 14 الی 20مهر ماه سال 97 ، شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در راستای ارتقاء سطح آگاهی داوطلبین سلامت  تحت پوشش، در تاریخ 15 مهر 97  اقدام به برگزاری کلاس آموزشی تحت عنوان "پیشگیری از سوانح و حوادث" و " اهمیت غربالگری تکاملی درکودکان "نموده است.
در این کلاس آموزشی که با حضور بیش از40نفر توسط کارشناس مربوطه در سالن اجتماعات مرکزخدمات جامع سلامت امام خمینی (ره)برگزار گردید، ضمن آموزش مطالب مربوطه و پاسخگویی به سوالات شرکت کنندگان،  انیمیشن سوانح و حوادث درکودکان نیز به نمایش گذاشته شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 78 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر