دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • گزارش تصویری
  • فیلم و صوت
  • درباره ما
  • انتصابات
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت



درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما 02186701
پست الکترونیکیiumspr@iums.ac.ir
آدرس: اتوبان شهید همت بین شیخ فضل ا.. نوری و شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز همایشهای رازی روابط عمومی


تاریخچه
درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
پست الکترونیکی
آدرس


نانوایی های بخش بوستان زیر تیغ بازرسان شبکه بهداشت و درمان بهارستان

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ | 
نانوایی های بخش بوستان زیر تیغ بازرسان شبکه بهداشت و درمان بهارستان مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهارستان از طرح ضربتی بازدید از نانوایی های بخش بوستان خبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر دمیریان گفت: با هدف حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه

، بهبود و افزایش کیفیت پخت نان، بازرسان بهداشت محیط این شبکه اقدام به اجرای مرحله سوماز طرح ضربتی بازرسی از نانوایی های سطح شهرستان کردند.
وی افزود : این طرح توسط 8 تیم ۲ نفره از بازرسان بهداشت محیط در روز سه شنبه 17 مهر ماه برای نانوایی های شهر نسیم شهر و روستای اورین انجام شد ودر این بازرسی ها مقدار 41 کیلوگرم جوش شیرین و انواع افزودنی های غیر مجاز و 118 کیلوگرم نمک صنعتی جمع آوری شد.
در مجموع 63 نمونه نان توسط تجهیزات پرتابل بازرسی در محل از لحاظ مصرف جوش شیرین و مقدار نمک مورد سنجش قرار گرفت، که از این تعداد 39نمونه نان که مقادیری بالاتر از حدود استاندارد داشتند نمونه برداری و به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال گردید.
دکتر دمیریان اعلام کرد: با توجه به تبلیغات برخی از نانوایی ها مبنی بر عرضه نان سبوس دار، بررسی این موضوع نیز در دستور کار بازرسان قرار گرفت و مقدار 200 کیلوگرم سبوس فله فاقد مشخصات جمع آوری شد. این نانوایی ها به جای استفاده از آرد با سبوس بالا اقدام به افزودن سبوس فله به خمیر می کردند که این مسئله می تواند سبب بروز مشکلات تغذیه ای و بهداشتی برای مصرف کنندگان شود ، زیرا ممکن است به هنگام جداسازی سبوس، آلودگی های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.
وی ادامه داد: هر گونه افزودنی به غیر از افزودنی ‌های مجاز در پخت نان ممنوع و تخلف است و برای تولید نان سبوس‌ دار استاندارد ، باید سبوس آن در کارخانه به آرد اضافه شود.


 


CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر