دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 7

کارگاه مدیریت ایمنی و مستند سازی کاربردی درآزمایشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۳ |
کارگاه مدیریت ایمنی در آزمایشگاه با هدف خود مراقبتی ، استفاده صحیح از وسایل حفاظت فردی پرسنل در آزمایشگاه ، نحوه انتقال استاندارد نمونه های عفونی  و همچنین مستند سازی کاربردی در آزمایشگاه در شبکه بهداشت و درمان بهارستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان : جهت ارتقا ء عملکرد کارشناسان آزمایشگاه و افزایش رضایتمندی ارباب رجوع و همچنین کارگاه آموزشی مدیریت ایمنی درآزمایشگاه و مستند سازی کاربردی جلسه ای در روز شنبه 21 مهر 97 با حضور دکتر المیرا سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت و کارشناس مسئولان واحدهای ستادی در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
 در این جلسه دکتر سلیمانی جوان مطالبی درخصوص مسئولیت پذیری، وجدان کاری  و نحوه صحیح انجام آزمایشات ، مراقبت و نگهداری دستگاهها بیان کردند.
 در ادامه جلسه، کارشناس مسئولان واحدهای ستادی انتظارات خود را از آزمایشگاه عنوان کردند.
سپس لیلا نصیری کارشناس مسئول امور آزمایشگاه در خصوص خود مراقبتی و استفاده صحیح از وسایل حفاظت فردی پرسنل در آزمایشگاه و نحوه انتقال استاندارد نمونه های عفونی  و همچنین مستند سازی کاربردی در آزمایشگاه  اموزشهای لازم را ارائه دادند.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر