دسترسی سریع کارکنان

• حضور ریاست دانشگاه در بیمارستان امام حسین(ع)
  • حضور ریاست دانشگاه در شبکه بهداشت بهارستان

نمایش آمار بازدیدهای کل: 66829485

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 3422

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 847870

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 32

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری جلسه برنامه ایمنی آب در شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۶ |
پنجمین جلسه برنامه ایمنی آب با هدف پیشبرد برنامه ایمنی برگزار شد.

پنجمین جلسه برنامه ایمنی آب با هدف پیشبرد برنامه ایمنی آب با حضور دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت ، نمایندگان آب و فاضلاب ، شهرداری نسیم شهر ، محیط زیست ،امورآب، جهاد کشاورزی  در روز چهارشنبه 25 مهر  در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
دکتر المیرا سلیمانی جوان در خصوص ضرورت تعامل بین بخشی برای پیشرفت و هدفمند سازی برنامه و تبادل اطلاعات تاکید کردند.
سپس مهندس خدیجه پور بابا کارشناس مسئول بهداشت محیط در خصوص هدف برنامه ایمنی آب و  شرح وظایف سایر ارگانها مطالبی را عنوان کردند.
مهندس پوربابا  با توجه به سند راهبردی و رای گیری از اعضاء خواستار ارسال اطلاعات طبق دستورالعمل اجرای برنامه ایمنی آب به آبفای جنوب غرب شدند.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 75 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر