دسترسی سریع کارکنان

• هفته ملی دیابت گرامی باد.
  • هفته پدافند غیر عامل گرامی باد.

نمایش آمار بازدیدهای کل: 55930432

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 60889

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 723357

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 985

کاربران حاضر در پایگاه: 3

برگزاری جلسه تعیین وضعیت صنف آبفروشان خصوصی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۶ |
پیرو مصوبات چهارمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در خصوص تعیین وضعیت صنف آبفروشان خصوصی (آب شیرین کن ها ) جلسه ای در اداره آبفای گلستان با حضور دکتر سلیمانی جوان رئیس مرکز بهداشت و مهندس رضازاده رئیس آبفای و ناطقی پور رئیس صنعت ،معدن و تجارت و درویشی رئیس اتاق اصناف در روز سه شنبه 24 مهر در دفتر مدیریت آبفای گلستان تشکیل شد.
 در ابتدای جلسه  دکتر المیرا سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت با توجه به عدم رعایت موازین بهداشتی توسط این صنف و احتمال شیوع بیماریهای منتقله از آب بر لزوم جمع آوری و تعیین تکلیف آبفروشان خصوصی  تاکید و از دستگاههای متولی درخواست کردند در این زمینه به وظایف ذاتی خود عمل کنند.
در ادامه آقای مهندس رضازاده رئیس آبفای شهرستان گفتند : با توجه به پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب شبکه توزیع  در این شهرستان نیازی به وجود آب شیرین کن ها  نمی باشد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر