دسترسی سریع کارکنان

• هفته ملی دیابت گرامی باد.
  • هفته پدافند غیر عامل گرامی باد.

نمایش آمار بازدیدهای کل: 56214226

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 83855

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 727451

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 726

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری کلاس آموزشی بیماری سل جهت والدین کودکان مهد کودک و پیش دبستانی شهر گلستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱ |
جلسه آموزشی بیماری سل با حضور والدین کودکان مهد و پیش دبستانی مهربانی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، آروین کارشناس بیماریهای واگیر شبکه بهداشت در روز سه شنبه یکم آبان با حضور در این کلاس به آموزش در خصوص بیماری سل ، راه‌های انتقال و پیشگیری از آن پرداخت . ایشان با اشاره به لزوم اهمیت دادن به وجود سرفه های طول کشیده به عنوان مهمترین علامت در بیماری سل ، بر انجام آزمایش خلط رایگان در این موارد تاکید کرد.
وی در ادامه تاکید کرد: بارزترین نشانه بیماری سل ریوی وجود سرفه به مدت دو هفته یا بیشتر است که در این مورد می توان با مراجعه به نزدیکترین مرکز یا پایگاه سلامت و خانه بهداشت آزمایش رایگان خلط را انجام داد . همچنین درمان ضد سل در اغلب موارد به صورت سرپایی حداقل به مدت 6 ماه و با ادامه زندگی معمول بیمار امکان پذیر است . در پایان با برگزاری جلسه پرسش و پاسخ به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 19 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر