دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • گزارش تصویری
  • فیلم و صوت
  • درباره ما
  • انتصابات
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت



درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما 02186701
پست الکترونیکیiumspr@iums.ac.ir
آدرس: اتوبان شهید همت بین شیخ فضل ا.. نوری و شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز همایشهای رازی روابط عمومی


تاریخچه
درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
پست الکترونیکی
آدرس


تاسیس و راه اندازی و جذب دانشجو در چهار مقطع تحصیلات تکمیلی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۶ | 
تاسیس و راه اندازی و جذب دانشجو در چهار مقطع تحصیلات تکمیلی رئیس دانشکده پیراپزشکی  از تاسیس و راه اندازی و جذب دانشجو در چهار مقطع تحصیلات تکمیلی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،  دکتر فرزاد شیدفر رئیس دانشکده پیراپزشکی از تاسیس و راه اندازی و جذب دانشجو در چهار مقطع تحصیلات تکمیلی (دکترای تخصصی بیوتکنولوژی پزشکی، کارشناسی ارشد اتاق عمل، کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی و دوره تکمیلی علوم آزمایشگاهی) خبر داد.
دکتر شیدفر در مصاحبه ای با سرویس خبری روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه در این باره گفت: در پرتو عنایات خداوند متعال و مساعدت ها و حمایت های ریاست دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه و با پیگیری های مستمر این دانشکده، مجوز تاسیس و ورود اولین دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی رشته علوم آزمایشگاهی ویژه دارندگان دکترای تخصصی و همچنین ورود اولین دوره دانشجویان کارشناسی ارشد رشته میکروب شناسی مواد غذایی در دانشکده انجام گردید که می تواند در تسریع و شتاب دانشکده و دانشگاه به سمت دانشگاه هزاره سوم و توسعه تحصیلات تکمیلی گامی بسیار بزرگ و در خور توجه باشد.
رئیس دانشکده پیراپزشکی افزود: این چند رشته ای که ما توانستیم  در دانشکده به لطف خداوند متعال و مساعدت فراوان مسئولین دانشگاه تاسیس کنیم انشاالله می تواند در راستای حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم نقش موثری داشته باشد چرا که این رشته ها کاربرد فراوانی در جامعه دارند. مثلا رشته بیوتکنولوژی پزشکی رشته ای است که با طراحی کیت ها و طراحی ابزارهای مناسب در علوم پزشکی برای تشخیص و اندازه گیری متغیرهای خاص در افراد سالم و بیمار کاربرد دارد. همچنین رشته کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی در پیشگیری از بیماری ها و در راستای کمک به عرصه های بهداشتی  به منظور ارتقاء سلامت و تهیه غذای سالم بسیار بااهمیت است و بالطبع در شکوفایی اقتصادی نیز نقش مهمی دارد به دلیل اینکه ما غذاهای سالم تر می توانیم تهیه کنیم که بازار فروش بهتری دارند و از طرفی مصرف غذاهای سالم باعث می شود که افراد کمتر مریض شوند، هزینه های درمان کمتر شود، مدت اقامت در بیمارستان ها کاهش یابد و همه این موارد به صرفه جویی اقتصادی و صرف هزینه های پس انداز شده در سایر بخش ها خواهد شد؛ مثلا این هزینه های پس انداز شده می تواند در راه اعتلای آموزش، اعتلای پژوهش و انجام پژوهش های مناسب صرف شود و بدین ترتیب رتبه آموزشی و پژوهشی دانشگاه افزایش پیدا کند.
دکتر فرزاد شیدفر همچنین در مورد دوره های علوم آزمایشگاهی اعلام کرد که شرط تحصیل در این رشته دارا بودن مدرک تحصیلی دکترای تخصصی (Ph.D) می باشد و عمدتا در این رشته افراد هیئت علمی تحصیل خواهند کرد که
می توانند بازخوردهای علمی مناسب بدهند و ما از این بازخوردهای علمی در جهت ایجاد ایده های علمی جدید برای طرح های پژوهشی و طرح های علمی مناسب استفاده کنیم.





 


CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 747 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر