• پایگاه فرهنگسازی سلامت

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره مجازی کارشناسی ارشد آموزش جامعه نگر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۲ |
اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره مجازی کارشناسی ارشد آموزش جامعه نگر
بدینوسیله به اطلاع پذیرفته شدگان می رساند: ثبت نام و ارسال مدارک از تاریخ 14 آبان لغایت 15 آبان به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی http://registration.iums.ac.ir صورت می پذیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، خواهشمند است جهت تکمیل فرم ثبت نام و اسکن اصل مدارک مشروحه ذیل در تاریخ های فوق الذکر به سایت اعلام شده مراجعه نمائید. بدیهی است عدم مراجعه جهت ثبت نام در تاریخ های یاد شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.
فرایند ثبت نام در دو مرحله انجام می شود:
مرحله اول اینترنتی: به آدرس http://registration.iums.ac.ir مراجعه و مشخصات و اطلاعات خواسته شده را تکمیل و مدارک مورد نیاز را اسکن نمایید.
مرحله دوم حضوری: پس ازطی مرحله اول و انجام ثبت نام اولیه جهت قطعی نمودن فرایند ثبت نام در تاریخ ۱۹ آبان به دانشکده بهداشت مراجعه نمائید. بدیهی است عدم اقدام جهت ثبت نام درهریک از مراحل به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.
 پذیرفته شدگان می بایست در تاریخ چهاردهم لغایت پانزدهم آبانماه   به( سامانه ثبت نام اینترنتی (کدملی به عنوان کدکاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور) مراجعه و نسبت به تکمیل اطلاعات خواسته شده و اسکن اصل مدارک اقدام و تا دریافت تائیدیه ثبت نام موقت مراحل ثبت نام را ادامه دهند و فرم های ثبت نامی را نیز از سایت دانلود کرده و آن را تکمیل و به همراه پرینت تائیدیه ثبت نام موقت هنگام تحویل مدارک به دانشکده مربوطه ارائه دهند.لازم به ذکر است مراجعه حضوری به دانشکده در تاریخ  ۱۹ آبانماه از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۴:۳۰ می باشد. خواهشمند است با توجه به برنامه ریزی انجام شده از مراجعه در غیر از تاریخ و ساعت اعلام شده خودداری نمائید.
 از پذیرفته شدگان تقاضا می شود بر اساس برنامه زمانی اعلام شده در سامانه برای ثبت نام مراجعه نمایند.
در ضمن تاریخ شروع کلاسها از طریق دانشکده ها اعلام خواهد شد.
 مرحله اول - ثبت نام اینترنتی (تکمیل اطلاعات و اسکن اصل مدارک مشروحه ذیل
۱       تکمیل فرم ثبت نام )جهت دریافت فرم اینجا را کلیک کنید)
۲)       کارت ملی (پشت و رو)
۳)       صفحه اول شناسنامه ( صفحه آخر در صورت داشتن توضیحات)
۴)       آخرین حکم استخدامی)
۵)    عکس ۴×۳)
۶    آخرین مدرک تحصیلی :
الف-کارشناسی در یکی از رشته های بهداشت عمومی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، پرستاری و مامایی،مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و یا سایر مدارکی که در شرایط پست های مربی ومدیر مرکز آموزش بهورزی یا کارشناس و کارشناس مسئول بهورزی قابل قبول باشد.
ب- دارابودن مدرک کارشناسی ارشد ناپیوسته با پایه کارشناسی رشته های فوق
ج- دارا بودن مدرک دکتری عمومی پزشکی،دندانپزشکی، داروسازی
۷)    ارائه فرم تایید شده گواهی خدمت و انتخاب رشته از محل خدمت)جهت دریافت فرم اینجا را کلیک کنید)
۸)   تکمیل فرم گزینش)جهت دریافت فرم اینجا را کلیک کنید)
۹) مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه
۱۰) تصویر ابلاغیه کاری ممهور به مهر حوزه معاونت بهداشت دانشگاه
الف- انجام فعالیت مرتبط تمام وقت حداقل در ۲ سال اخیر به صورت مستمر تا زمان ثبت نام، در موقعیت شغلی مرتبط (مربی مرکز آموزش بهورزی، مدیر مرکز آموزش بهورزی، کارشناس آموزش بهورزی، و کارشناس مسئول بهورزی) در شهرستان یا دانشگاه با تایید رییس دانشگاه
۱۱)گواهی پایان طرح نیروی انسانی، پیام آور
۱۲)تعهد نامه اداری مبنی بر رعایت دقیق دستور العمل برای شرکت در دوره)جهت دریافت فرم اینجا را کلیک کنید)

برای ثبت نام، تکمیل فرم های مذکور و ارسال آنها به همراه اسکن اصل مدارک فوق الذکر الزامی است.

*جهت آگاهی از تکمیل بودن و تائید مدارک (ظرف ۴۸ ساعت) باید مجدداً به سایت مراجعه نموده تا پیام  ((ثبت نام شما مورد تائید است)) را در صفحه بررسی ها مشاهده نمائید.
درصورت مشاهده پیام ((مدارک شما ناقص می باشد)) باید سریعاً نسبت به رفع نقص اقدام نمائید.
مرحله دوم- مراجعه حضوری به دانشکده:
پس از اطمینان از تکمیل مدارک و دریافت پیام ((ثبت نام مورد تائید است)) لازم است در  تاریخ ۱۹ آبانماه با در دست داشتن اصل مدارک اسکن شده و تصویر آن به دانشکده مربوطه مراجعه نمائید تا ثبت نام قطعی و انتخاب واحد انجام گیرد.
کلیه اطلاعات مربوط به ثبت نام از طریق سایت معاونت آموزشی ( edu.iums.ac.ir)  به روز رسانی می شود. خواهشمند است از طریق سایت پیگیری نمائید. درصورت داشتن هرگونه سؤال و یا مشکل در ثبت نام از تاریخ ۱۴ آبان لغایت ۱۵ آبان از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۴:۳۰می توانید با شماره تلفن ۸۶۷۰۲۲۳۲ (اداره تحصیلات تکمیلی) و درصورت اشکال فنی در ارسال مدارک با شماره تلفن ۸۶۷۰۲۲۱۷ ( واحد رایانه) تماس حاصل فرمائید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 319 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر