• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

برگزاری جلسه مدیران پژوهشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۳ |
برگزاری جلسه مدیران پژوهشی دانشگاه  جلسه مدیران پژوهشی با حضور دکتر ناصری پور مورخ 12 آبان ماه در دفتر ریاست برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این جلسه که  با حضور رییس دانشگاه ، دکتر ملکوتی معاون تحقیقات  و فناوری ، مدیران پژوهشی برگزار گردید ،پیرامون طرحهای پژوهشی ، استراتژی های دانشگاه نسل سوم ، فعالیت شرکت های دانش بنیان ، ارتباط با صنعت، ارتقا رتبه اعضای هیئت علمی ، برگزاری کارگاههای پژوهشی ، ثبت اختراعات و شناسایی گرنتها در سطح بین المللی بحث و تبادل نظر شد.
دکتر ناصری پور  در این جلسه عنوان داشت: همه افراد باید در هر رتبه علمی که باشند قوانین دانشگاه  را رعایت نمایند .
وی گفت : در راستای تحقق اهداف نسل سوم ، باید افراد وقت بگذارند و از فرصت استفاده نمایند. همچنین کارگاههای توجیهی ویژه اعضای هیئت علمی تشکیل گردد .
توسعه نرم افزارکتابخانه  دانشگاه در جهت ایجاد مرکز ملی تبادل اطلاعات و قطبIT در سلامت ، تشکیل انستیتو، ایجاد مگالب ، توجه به مقوله نوروساینس، برگزاری کارگاههای آموزشی پژوهشی ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان و استفاده از فرصتهای مطالعاتی از دیگر مواردی بود که رییس دانشگاه به آن تاکید نمود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 743 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر