• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

راه اندازی « شبکه مراکز جامع بیماران خاص »

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۴ |
راه اندازی « شبکه مراکز جامع بیماران خاص »
به اطلاع می رساند مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های معاونت درمان  در نظر دارد « شبکه مراکز جامع بیماران خاص» مورخ 21 آبان ماه در دانشگاه ها/ دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور راه اندازی نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، بنا بر اهمیت برنامه های درمانی و مراقبت بیماران خاص و صعب العلاج در نظر است « شبکه مراکز جامع بیماران خاص» به همت مرکزمدیریت پیوند ودرمان بیماری های معاونت درمان با هدف بهبود کیفیت زندگی آن بیماران و ارائه مراقبت جامع و چند وجهی به بیماران خاص در زمینه ارائه دارو، معاینات بالینی، توانبخشی ، فیزیوتراپی و دندانپزشکی به طور همزمان در روز دوشنبه مورخ 21 آبان ماه در دانشگاه ها/ دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور راه اندازی شود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 118 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر