• پایگاه فرهنگسازی سلامت

انجام پایش و بازدید گروه بهداشت دهان و دندان از مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۵ |
انجام پایش و بازدید گروه بهداشت دهان و دندان از مرکز بهداشت شمال غرب
بازدید از مراکز تحت پوشش شبکه بهداشت شمال غرب به همت معاونت بهداشت دانشگاه انجام گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه پایش و بازدید از برنامه های بهداشت دهان و دندان را در مرکز بهداشت شمالغرب و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سولقان وخانه  های بهداشت تحت پوشش را درمورخ 14 آبان ماه اجرا کرد .
دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه بیان کرد: این بازدیدها با هدف پایش برنامه های بهداشت دهان و دندان و ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات بهداشت دهان و دندان در واحد های دندانپزشکی و و احد های ارائه دهنده خدمات پیشگیری (وارنیش فلوراید تراپی) اجرا شده است .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 136 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر