• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

بازدید گروه بهداشت دهان و دندان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۵ |
بازدید گروه بهداشت دهان و دندان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه به منظور پایش برنامه های بهداشتی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه پایش و بازدید از برنامه های بهداشت دهان و دندان را در شبکه بهداشت قدس و مرکزخدمات جامع سلامت  روستایی الزهراء، پایگاه بهداشتی محمودیان و خانه بهداشت زرنان را در تاریخ 15آبان ماه  اجرا کرد .
دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه گفت: این بازدیدها با هدف ارتقای سطح کیفی و کمی برنامه های بهداشت دهان و دندان و ارزیابی خدمات ارائه شده در واحد های دندانپزشکی ،پایگاههای بهداشتی و خانه های بهداشت اجرا شده است .
وی تأکید کرد برای اجرای بهتر برنامه ها، پایش و نظارت بیشتر و مداخله گرانه تر بر واحدهای دندانپزشکی تحت پوشش  و اجرای طرح ها بسیار لازم و ضروری است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر