بازدید مدیر صندوق برنامه عمران سازمان ملل متحد، از مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۰ |
مدیر صندوق برنامه عمران سازمان ملل متحد، نمایندگان وزارت بهداشت و دادگستری کشور جمهوری آذربایجان، نمایندگان صندوق برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران و نمایندگان وزارت بهداشت از مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان شهریار بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: مدیر صندوق برنامه عمران سازمان ملل متحد، نمایندگان وزارت بهداشت و دادگستری کشور جمهوری آذربایجان، نمایندگان صندوق برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران و نمایندگان وزارت بهداشت، با هدف تقویت همکاری و تبادل تجارب در زمینه برنامه های کاهش آسیب به خصوص پیشگیری، کنترل و درمان بیماری HIV/AIDS با کشور آذربایجان؛ شنبه نوزدهم آبان 97 از مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار بازدید کردند.

در این برنامه، تیمی متشکل از بخش های مرتبط در وزارت بهداشت و دادگستری کشور آذربایجان، دکتر کازرونی؛ رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت، دکتر گل محمدی؛ مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر ناصح؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار حضور داشتند.

فضای فیزیکی، تجهیزات و امکانات مرکز مشاوره و باشگاه مثبت شهریار بازدید شد، سپس گزارش فعالیت ها، اقدامات و شاخص های مربوط  به بیماران HIV /AIDS  اعم از اقدامات و فعالیت های انجام شده در زمینه: پیشگیری، کاهش آسیب، مراقبت و درمان، فعالیتهای جامعه محور اعم از کمپین اتوبوس، فعالیتهای کاهش آسیب و بیماریابی در گروههای کلیدی توسط دکتر ناصح و پورمحرم، کارشناس ستادی برنامه HIV/AIDS شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار ارائه شد. همچنین بحث و تبادل نظر در زمینه فعالیتهای انجام شده صورت گرفت. در پایان برنامه تیم ارزیابی کننده با حضور در واحدهای این مرکز، فعالیت ها و نحوه ارائه خدمات را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.

تیم مذکور، این پایش را بسیار مثبت ارزیابی نموده و عملکرد این مرکز را در اجرای برنامه های آموزشی و پیشگیری، مراقبت و درمان و بیماریابی HIV /ایدز بسیار مطلوب و اثر بخش دانستند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 32 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر